Mijn naam is Christel Versteeg. Ik ben met Info dealer gestart in 2015. Na mijn middelbare schooljaren heb ik de opleiding Sociaal Dienstverlener gedaan in Goes. In deze opleiding leerde ik mezelf kennen als een hulpverlener. Ik had de smaak te pakken en ben na deze opleiding doorgegaan met de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener waardoor ik een aantal jaar in de gehandicaptenzorg heb gewerkt.
Via vrijwilligerswerk leerde ik het beroep outreachend preventiewerker binnen de verslavingszorg kennen. Ik had mijn doel gevonden, dit moest ik gaan doen. Om dit te bereiken moest ik de opleiding Social Work Maatschappelijk werk behalen. Dit heb ik dan ook in 2012 te Vlissingen bereikt. Hierna heb ik een als outreachend preventiewerker binnen Zeeland gewerkt. Ik heb na het werken met verschillende doelgroepen ondervonden dat de doelgroep jongeren mij het meest uitdaagt en intrigeert. De kwaliteiten flexibel, doorzettingsvermogen en geduld zijn bij deze doelgroep nodig en deze heb ik dan ook over de loop van der jaren eigen gemaakt.
Door mijn werk als outreachend preventiewerker heb ik geleerd hoe te netwerken en heb ik een groot netwerk van verschillende disciplines en instellingen binnen het welzijnswerk opgebouwd.